Door op 26 mei 2013

28 mei: ZZP in gesprek met de politiek

poster-ZZPolitiek_print

 

Persbericht

 

Culemborg, 29 april 2013

 

Raadsleden in gesprek met zzp’ers

Onder het motto ‘Voel jij je ook Zelfstandige Zonder Politiek?’  roept ZZP Culemborg alle zelfstandig ondernemers uit Culemborg op voor een interactieve avond met de politieke partijen van Culemborg. Raadsleden willen er namelijk graag achter komen wat ze voor zzp’ers kunnen betekenen. Op dinsdag 28 mei kunnen zzp’ers hun invloed doen gelden en input leveren aan de lokale partijprogramma’s.

Het idee voor deze avond is ontstaan en voorbereid door een team van zzp’ers en raadsleden. In cocreatie is een avondprogramma ontstaan met als doel een beeld te krijgen van wat de politiek voor zzp’ers kan betekenen en andersom.
Door de gespreksvorm zijn alle deelnemers gelijkwaardig: allen luisteren én spreken. Na afloop is er gelegenheid te netwerken.

Culemborg telt meer dan dubbel zoveel zzp’ers als landelijk gemiddeld. Zij zijn over de hele stad verspreid met hun activiteiten. Raadsleden willen weten wie zij als ondernemers zijn, wat zij doen en wat zij nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen in en rondom Culemborg. Met deze avond hopen de raadsleden ingrediënten te verzamelen voor hun verkiezingsprogramma’s, om daarmee een gunstig klimaat te scheppen voor de zzp’er in Culemborg.

De avond wordt gehouden in het Oude Stadhuis aan de Markt in Culemborg. Inloop vanaf 19.30 en start programma om 20.00 uur. Aanmelden kan via de website van ZZP Culemborg. Lidmaatschap van ZZP Culemborg  is geen voorwaarde voor deelname en er zijn geen kosten aan verbonden.

Meer info via www.zzpculemborg.nl/agenda.

Voor inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met:

Jur Marringa 06 20255362

Ilse Schuts 06 38068115

Link naar agenda item ZZPCulemborg: www.zzpculemborg.nl/agenda